Anavatanı Orta Asya, Batı Çin ve İran-Kafkasya olan kayısı, gerek ülkemizde gerekse dünyada, başta Akdeniz ülkeleri olmak üzere birçok ülkede ekonomik olarak yetiştiriciliği yapılan önemli bir meyve türüdür. Dünyanın en önemli kayısı üretim merkezlerinden birisi de Anadolu’dur.
İçeriği: Foeniculum vulgare ( Rezene meyvesi ), Cassia acutifolia (Sinameki yaprağı ), Rubus idaeus (Ahududu yaprağı ), Betula sp.( Huş ağacı yaprağı ), Urtica sp.( Isırgan yaprağı ), Rhamnus frangula ( Barut Ağacı Kabuğu ), Kayısı / Şeftali / Portakal aroması, Juniperus communis ( Ardıç meyvesi ), Achillea millefolium (Civanperçemi ), Sambucus nigra (Mürver meyvesi), Granül kayısı suyu, L-Carnitine
0 yorum:
Yorum Gönder